Încă dependentă de tine.



Scumpul meu, de ce nu mă laşi în pace? Ştii foarte bine că te-am iubit  şi ştii foarte bine că o să te iubesc toată viaţa, chiar dacă a trecut atâta timp. Dar am ales să îţi spun la revedere şi să merg mai departe, atunci de ce mai eşti în subconştientul meu? 
Orice ai face o să rămâi cel la care o să visez toată viaţa. Mi-ai spus că nu se poate şi eram conştientă. Eram diferiţi şi ştiam amândoi că o relaţie între noi nu avea cum să se nască. Dar eu am încercat şi m-am ars.
Atunci am suferit şi ştii foarte bine. De ce vrei să mai sufăr şi acum? Mă obişnuisem cu gândul că noi doi nu o să fim împreună niciodată şi m-am bucurat că ai plecat, însă acum mi-ai reapărut în vis. 
Tu ai idee ce ai făcut din mine şi cine ai devenit? O să ştii vreodată că ai făcut din mine fata care nu mai e capabila să iubească? O să ştii vreodată că acum ai devenit etalonul cerinţelor mele în ceea ce priveşte o relaţie? O să ştii vreodată ce ai însemnat pentru mine cu adevărat? Ştiu, nu am de ce să îţi reproşeş toate acestea. Tu ai viaţa ta şi eu pe a mea.
Am visat de atâtea ori că o să devin femeia de care te-ai îndrăgosti, că o să ne vedem întâmplător şi atunci o să vină şi partea ta de chimie. Şi că nu o să îţi spun niciodată că am fost fata aia cu ochii albaştri care a învăţat pentru câteva luni lângă tine. Însă acestea sunt nişte scenarii. Scenarii construite de mine, cu care o să mă amăgesc toata viaţa.
Şi uite-mă la aproape ora 7 a.m. că recunosc încă o dată că o să ţin toată viaţa la tine când credeam că  mi-a trecut acum ceva timp.
Te iubesc şi mereu o să te iubesc!
A ta,
Alina
poză:www.wehearit.com

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

1 Response to Încă dependentă de tine.

  1. Alexa says:

    Ce emotionant..:x

Un produs Blogger.
You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "