I'm here

             Chiar nu ştiu cum să încep acest post. Este ciudat pentru mine să scriu pe blog după atâta timp. Eram sigură că o să îl las să mai stea la naftalină câteva luni, dar în seara asta mi s-a făcut dor de el. E amuzant faptul că într-un fel sau altul îmi făceam un plan pentru primul post după atâta timp, dar... l-am uitat.
   Ştiu că e foarte ciudat faptul că i-am schimbat întreaga înfăţişare acum câteva luni, luni bune şi cu toate acestea nu am scris nimic. Cum am spus mai sus, îi pregăteam un WELCOME BACK destul de puternic, dar nu am avut până acum inspiraţia să îl scriu. Mi-a luat ceva până să aleg noua înfăţişare şi să mă decid să o păstrez, însă probabil o să o schimb. Paleta de culori este absolut geniala, dar nu este întocmai stilul meu. I'm not a country girl!
Sper să vă place imaginea pe care am ales-o: o gagicuţă dezbrăcată. Mie mi se pare sexy tipa, aşa că nu mă condamnaţi. Din păcate am făcut prostia să îmi şterg folderul din calculator cu toate pozele pentru blog. Chiar nu îl găsesc la ora asta. Hei... oricum tipa e sexy...
Eram obsedată de We heart it anul trecut. Sincer, nu am mai intrat de mult timp şi atunci când am făcut-o, m-a dezamăgit. O să fiu obligată să îl accesez mai des, rămânând sursa mea de poze.
Cred că o să închei aici, este totuşi unu şi ceva, iar mâine este luni. De fapt, azi este luni. Mă simt bine că am scris din nou pentru blog şi probabil o să o fac de fiecare dată când o să am timp.
Aveţi grijă
Aliuna

P.S. Este un post lame, nu?

poză: nu mai ţin minte.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Un produs Blogger.
You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "