Indubitabil

 
Azi nu am un subiect fix despre care vreau să vorbesc, totul o să fie random. Până şi poza probabil nu are nicio legătură, dar mie imi place mult, deşi este scris greşit.   
Indubitabil... de ce acest titlu? Este un cuvânt ce m-a pus la pământ. Îmi poate explica(în cazul acesta arăta) cum se poate mima un astfel de cuvânt? Pentru mine a fost imposibil. Cele două minute nu mi-au ajuns şi probabil nici încă cinci nu mi-ar fi fost de folos. Am reuşit să îi duc pe o anumită cale, dar nu s-ar fi gândit niciodată la acest cuvânt. Am trecut peste, mâine probabil o să fie încă o seara de mimă. 
Tot aducând vorba despre titluri, cred că este cazul să vă explic titlul blog-ului. Totul a pornit de la minunata melodie a lui Heather Small-Proud.(click) Îmi place foarte mult de când am ascultat-o prima dată, acum un an şi ceva, iar versurile spun tot. "What have you done today to make you feel proud?". O altă parte care îmi place foarte mult este "You could be so many people/If you make that break from freedom". Uite aşa are şi poza o mică legătură...
Dar chiar, ce aţi făcut voi azi ca să vă simţiţi mândrii? Probabil nimic, deoarece în lumea de azi altceva contează. Nu vorbesc de generaţia mea sau copiii din România ce au mentalitate occidentală, ci de femeile şi bărbaţii ce consideră că nu trebuie să facă nimic pentru ei. Oameni buni, viaţa nu se termină o dată cu facultatea, cu burlăcia sau o dată cu aducerea unui copil pe lume! Poţi să te distrezi şi să ai patruzeci de ani. Sunt sigură că astfel de persoane ar fi spus: "Are cine să mă facă să mă simt mândru, copilul meu face asta". De ce vă lăsaţi starea de bine pe capul copilului? Faceţi voi ceva ce vă face să vă simţiţi mândrii, chiar dacă asta înseamnă să terminaţi treaba mai repede sau să vă apucaţi de un lucru ce l-aţi lăsat pe ultima sută de metri. Atunci când o să îl vedeţi finalizat, vă asigur că o să zâmbiţi. Şi hai să fim serioşi... copiii dezamăgesc şi mult. De când încep şcoala, viaţa lor se schimbă. Acum sarcina lor nu este să vă facă pe voi mândrii, ci să îşi facă viaţă socială, prieteni, să fie cel mai bun şi popular. Să se facă ei mândrii de ei însăşi. Pentru unii copii satisfacţia este mai mare atunci când simt că şi-au făcut un nou prieten, decât atunci când iau un zece la şcoală.  Şi cu măndria voastră cum rămâne?
Cei care citesc acest post, vă rog să lăsaţi un comentariu în care să spuneţi ce aţi făcut azi de care sunteţi mândrii. Măcar un pm pe forum, un mesaj pe facebook sau unul pe YM. 

Eu azi am reuşit să învăţ un cuvânt nou şi sunt mândră de asta!
Aveţi grijă
Aliuna


Poza:www.weheartit.com

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

1 Response to Indubitabil

  1. Amarena says:

    Postul asta a fost prea tare. Cred ca e preferatul meu din tot ce am citit pana acum de la tine, chiar daca la inceput ai zis ca o sa fie random.
    Eu azi mi-am facut cont pe un site cu niste animalute si le-am pus pe blog. Nu neaparat ca ma simt mandra, insa sunt multumita, sunt dragute si arata cute pe blog ;))
    Dupa ce am citit asta parca am ceva chef sa scriu la fic, azi tre sa pun next, asa ca pana la urma o sa am de ce sa fiu mandra :D
    Inca o data, mi-a placut! ^_^

Un produs Blogger.
You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "