I hate you!





Vedeţi această imagine? Normal că o vedeţi... Aşa o să ajungem noi, dragii mei. O să murim în sala de aşteptare a spitalelor. Sunt nervoasă şi recunosc asta. Cum naiba să nu existe un doctor în spital? Dar în ce mileniu trăim, fraţilor? Părinţii noştri nu plătesc degeaba asigurările alea de sănătate, ci pentru ca TU să asiguri serviciu medical oamenilor. Vreau explicaţii de ce nu există doctori în spitale! De ce trebuie să moară atâţia bebeluşi ca nişte oameni să îşi dea seama în ce ţară trăiesc sau o conduc? De ce trebuie să se îmbolnăvească oamenii în spitale şi să intre în comă? De ce mor vieţii omeneşti pe o targă ce este plimbată prin tot spitalul? Vă dau eu răspunsul simplu: Deoarece trăim în România. 
O Românie în care, deşi criza este mai puternica ca niciodată, deşi sunt atâţi şomeri, deşi oamenii mor de foame, deşi se taie salariile, deşi nu există bani pentru pensii, SE FURĂ! Treziţi-vă dracu' la realitate şi lăsaţii şi pe ceilalţi să trăiască! Daţi-le pâinea de care au nevoie şi nu vă mai faceţi căsoaie în Snagov. Lumea o să plece, precum i-a îndemnat Băsescu, şi voi o să rămâneţi doar cu acele căsoaie şi cu o ţară fără oameni.

România, te urăsc că nu ai doctori!
România, te urăsc că nu ai oameni educaţi!
România, te urăsc că cei ce te conduc ne fură viaţa!
România, te urăsc că schimbi BAC-ul de la minut la minut (gândiţi-vă idioţilor şi la noi!)
România, te urăsc că există incultură!
România, te urăsc că eşti homofobă!
România, te urăsc că eşti rasistă!
România, te urăsc că eşti discriminatoare!
România, te urăsc că laşi animalele să fie maltratate!
România, te urăsc că ai poliţie, judecătorie coruptă!
România, te urăsc că ai parlamentari corupţi!
România, te urăsc că eşti în ultimile locuri în sondaje pozitive şi în primele în cele negative.
România, te urăsc că exişti!
România, te urăsc că m-am născut aici!
Tocmai v-am dat o mică parte din motivele pentru care îmi urăsc ţara. O să mă chinui şi o să plec de aici. Copiii mei nu au de ce să trăiască în mizeria asta.
România, m-ai pierdut!

Aveţi grijă
Aliuna


poză: weheartit.com

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 Responses to I hate you!

  1. Stiu cum sunt tratati oamneii in spitale :) Oribil! Adica de ce naiba mai sunt platiti medicii daca nu stau naibii in spital? Legea spune ca mereu trebuie sa fie un medic de garda, da... asta scrie doar in acte, nu se si aplica.
    Toti sunt corupti! De asta pleaca lumea din tara!

  2. Sabb. says:

    Asta o sa fie mereu asa si sunt sigura ca nu o sa se schimbe nimic, desi se spune ca noi suntem " generatia care poate schimba totul..."

Un produs Blogger.
You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "